HOME > ONS KANTOOR

Groenewoud Assurantiën

Wie zijn wij?

Ons familiebedrijf, Groenewoud Assurantiën is vanaf 1970 werkzaam in de assurantie branche.

Wij zijn een onafhankelijk assurantie kantoor en bemiddelen bij het tot stand komen en beheren van verzekeringen bij diverse financiële instellingen. Onafhankelijk betekent dat we volledig vrij en naar eigen professioneel inzicht kunnen handelen: we hebben geen verplichtingen aan verzekeraars en banken.

Wat doen wij voor u?

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen. Dit doen wij voor al onze particuliere en/of zakelijke klanten en staan u bij met uw schadeafwikkeling. Internet speelt een grote rol in het dagelijks leven. Toch ziet men door de veelheid van aanbieders en vele verschillende verzekeringsproducten met bijbehorende premies en voorwaarden, door de bomen het bos niet meer.

Premie is belangrijk, maar bij schade verwacht u dat u goed verzekerd, en goed voorgelicht bent. U wilt niet achteraf voor verassingen komen te staan. Maar met het afsluiten van de verzekering(en) houdt onze taak niet op, integendeel. Zodra u een beroep op uw verzekering moet doen, behartigen wij ook uw belangen, waarbij wij voor u als enig aanspreekpunt fungeren.

Zo houden we het overzichtelijk en wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd.  Hier hebben wij dagelijks mee te maken en onze professionaliteit wordt regelmatig getoetst . Als u ervoor kiest om uw verzekeringen door ons te laten beheren, bent u verzekerd van deskundig advies. U als klant staat bij ons echt centraal!

Onze werkwijze hebben wij vastgelegd in ons dienstverleningsdocument.

Wilt u onze adviesvoorwaarden doorlezen? Klik dan hier.

Ons Team

Groenewoud Assurantiën is van oudsher (anno 1970) al een kantoor dat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Ondanks alle moderne technieken van hedendag,  blijft het persoonlijke contact in onze dienstverlening een belangrijk item. Als klant weet u waar u met uw verzekerings vragen moet zijn. Of het nu om een advies gaat of bemiddeling van een (grote) schade, wij staan u als uw assurantie adviseur bij. Internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Daar maken ook wij graag gebruik van waarbij wij u ook sneller en efficiënter van dienst kunnen zijn maar wel met de persoonlijke service van vroeger!

Meer informatie over ons team

Goed om te weten (uw garanties)

Het kan u niet ontgaan zijn: financiële dienstverleners zijn het afgelopen jaar veelvuldig in de media geweest. En helaas niet altijd op een positieve manier.

Soms is dat terecht, maar in andere gevallen worden er wel eens wat overhaast conclusies getrokken. Dat heeft tot gevolg dat verzekeraars en banken met argwaan worden bekeken.

Door de jaren heen zijn er veel veranderingen geweest. Hierdoor is vakkennis meer dan ooit van essentieel belang. Om dit te garanderen moeten wij onze kennis regelmatig officieel toetsen om u een zo goed mogelijk advies te kunnen garanderen. Ook digitaal groeien wij mee met de vraag die de samenleving van ons vraagt. Daarom onze vernieuwde, interactieve en gebruiksvriendelijke website.

Lees verder