HOME > PARTICULIER

Voor u en uw gezin

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Toch denk je liever niet na over de dingen die kunnen gebeuren. Vaak wordt achteraf pas de polissen bekeken en hoopt men dat er dekking is. Natuurlijk is niet alles te verzekeren en is de verzekeringsnoodzaak voor ieder mens of gezin weer anders. Ziekte, overlijden of een ongeluk, het zijn zaken waar u niet dagelijks bij stil staat. Om te voorkomen dat u voor hoge financiële kosten komt te staan zijn gelukkig veel risico’s d.m.v. een goede verzekering af te dekken. Graag informeren wij u naar welke verzekering(en) voor u en uw gezin het meest geschikt zijn tegen een acceptabele premie.

Particuliere tips

Er is veel te horen en te lezen over verzekeringen.

Vaak staat een lage premie centraal en je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel verzekerd. Vergeet niet dat alles zijn prijs heeft en niemand iets weggeeft. Vaak zit er een addertje onder het gras. Laat u niet verassen maar laat u goed voorlichten.

Ben je uitwonend en net klaar met je studie.

Vergeet niet zelf je aansprakelijkheidsverzekering te regelen aangezien de dekking bij je ouders op het moment van afstuderen stopt. Ook stopt de dekking vaak bij het bereiken van je 27e levensjaar.

De kosten van een begrafenis stijgen nog elk jaar.

Weet u precies wat uw uitvaartpolis uitkeert bij uw overlijden? Alles is geregeld maar wat wordt er vergoed? Komen nabestaanden niet met hoge kosten te zitten? Laat ons uw huidige polis controleren zodat u met een gerust hart hier geen zorgen over hoeft te maken.

Meer weten?

Wil je meer weten over uw verzekering(en) of welke dekking u het beste kunt kiezen. Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.