Over ons

Wij zijn u van dienst bij al uw vragen over uw verzekeringen en
we staan u bij als u gebruik moet maken van uw verzekering(en).

Rectangle 7 (1)
Onze service

Persoonlijk advies voor particulier, MKB en ZZP

Als een onafhankelijk assurantiekantoor zijn wij uw betrouwbare gids in de wereld van verzekeringen. Wij navigeren door het doolhof van financiële instellingen, met u als onze opdrachtgever, niet de verzekeringsmaatschappij of bank.

Onze aanpak is persoonlijk en op maat, of u nu een particulier, MKB-bedrijf, startende ondernemer of freelancer bent. We bieden maatwerk in het brede spectrum van financiële dienstverlening, en schakelen indien nodig zorgvuldig geselecteerde specialisten in. Premie is belangrijk, maar goede dekking en voorlichting zijn cruciaal. We zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze taak eindigt niet bij het afsluiten van uw verzekering(en), integendeel. Als u gebruik moet maken van een verzekering, staan wij aan uw zijde, als uw enige aanspreekpunt. Schakelen (contra)expertise in waar nodig en zijn uw vraagbaak en contactpersoon tot dat de schade is afgewikkeld. We houden het overzichtelijk, zodat u niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Onze professionaliteit en kennis wordt regelmatig officieel getoetst. Kies voor ons om uw verzekeringen te beheren, en u bent verzekerd van deskundig advies. Bij ons staat u, de klant centraal!

Anita Groenewoud

Opgegroeid als boerendochter heeft Anita jaren in de zorg gewerkt. Wellicht dat ze daarom ook goed aanvoelt wat in mensen omgaat. Graag staat ze u te woord en verzorgt ze met veel precisie de financiële administratie van het kantoor.

Olav Groenewoud

Sinds 2005 verbonden aan het kantoor maar het assurantie vak is hem met de paplepel ingegoten. Inmiddels heeft hij het stokje van zijn vader overgenomen en werkt hij vol passie en enthousiasme in het kantoor. Hij is u graag van dienst voor al uw vragen en zet zich 100% voor u in indien u van uw verzekering(en) gebruik moet maken.

Verzekeringen

Wij zijn aangesloten bij

 

Autoriteit Financiële Markten

Autoriteit Financiële Markten

Groenewoud Assurantiën staat ingeschreven in het AFM register onder het nummer: 12046780.

Lees meer
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Groenewoud Assurantiën staat ingeschreven bij de Kifid onder het nummer: 300.017425.

Lees meer
Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel

Groenewoud Assurantiën staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 75179598.

Lees meer
Branchevere-niging Adfiz

Branchevere-niging Adfiz

Groenewoud Assurantiën is lid van de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs.

Lees meer
Partners

Samenwerkingspartners