Wie zijn wij?

Professional Business Consulting

Over ons

Ons familiebedrijf is vanaf 1970 werkzaam in de verzekerings branche.

Wij zijn een onafhankelijk assurantie kantoor en bemiddelen bij het tot stand komen en beheren van verzekeringen bij diverse financiële instellingen.  Onafhankelijk betekent dat wij volledig vrij en naar eigen professioneel inzicht kunnen handelen. Ú bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappij of bank.

 

Wij werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als voor (MKB-)bedrijven en voor zowel startende ondernemers als freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in.

Premie is een belangrijke factor, maar bij schade verwacht u dat u goed verzekerd bent, en dat u goed voorgelicht bent. U wilt niet achteraf voor verassingen komen te staan. Maar met het afsluiten van de verzekering(en) houdt onze taak niet op, integendeel. Zodra u een beroep op uw verzekering moet doen, behartigen wij ook uw belangen, waarbij wij voor u als enig aanspreekpunt fungeren.
Zo houden we het overzichtelijk en wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd. Hier hebben wij dagelijks mee te maken. Onze professionaliteit wordt regelmatig getoetst . Als u ervoor kiest om uw verzekeringen door ons te laten beheren, bent u verzekerd van deskundig advies. U als klant staat bij ons echt centraal!

EVEN VOORSTELLEN

Olav Groenewoud

Sinds 2005 verbonden aan het kantoor maar het assurantie vak is hem met de paplepel ingegoten. Inmiddels heeft hij het stokje van zijn vader overgenomen en werkt hij vol passie en enthousiasme in het kantoor. Hij is u graag van dienst voor al uw vragen  en zet zich 100% voor u in indien u van uw verzekering(en) gebruik moet maken.

 

EVEN VOORSTELLEN

Anita Groenewoud

Opgegroeid als boerendochter heeft Anita jaren gewerkt in het ziekenhuis. Wellicht dat ze daarom ook goed aanvoelt wat in mensen omgaat. Graag staat ze u te woord en verzorgt ze met veel precisie de financiële administratie van het kantoor. 

Wij staan ingeschreven bij de onderstaande instellingen.

afm-logo

AUTORITEIT FINANCIËLE MARKTEN

Groenewoud Assurantiën staat ingeschreven in het AFM register (Autoriteit Financiële Markten) onder het nummer: 12046780.

KIFID

Groenewoud Assurantiën staat ingeschreven bij de Kifid onder het nummer: 300.017425.

KAMER VAN KOOPHANDEL

Groenewoud Assurantiën staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) onder het nummer: 75179598.

ADFIZ

Groenewoud Assurantiën is lid van de ADFIZ.

ONZE SERVICE

persoonlijk advies voor particulieren, MKB bedrijven en ZZP-ers

Groenewoud Assurantiën is gevestigd in Groningen en voorziet particulieren, MKB bedrijven en ZZP-ers van persoonlijk advies over verzekeringen en financiën. Ons kantoor is van oudsher (1970) al een kantoor dat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Ondanks alle moderne technieken, blijft het persoonlijke contact in onze dienstverlening een belangrijk item. Als klant weet u waar u met uw vragen over verzekeringen moet zijn. Ook bij schade staan wij u bij waardoor u niet als ‘leek’ op verzekeringsgebied met een expert bij een grote verzekeraar verhaal hoeft te doen. Als onafhankelijk assurantie kantoor behartigen wij uw belangen. Snel en efficiënt maar met persoonlijke service en moderne standaards!

Neem contact met ons op


  Groenewoud Assurantiën

  Tegenhoeskamp 2
  9751 WP Haren
  T: 050-5275626
  E: info@groenass.nl

  Openingstijden

  Maandag 08:30 - 17:00
  Dinsdag 08:30 - 17:00
  Woensdag 08:30 - 17:00
  Donderdag 08:30 - 17:00
  Vrijdag 08:30 - 17:00

  Buiten openingstijden op afspraak